Menu
Zákaznická linka: +420 734 400 730
Receptura vitamínu K2 pro lepší biologickou dostupnost v rámci všech forem vitamínu K; obsahuje Menaquinone-7. Tato forma je nejaktivnější ze všech dostupných
forem vitamínu K. Receptura používá cizrnu, tedy neobsahuje sóju.
Vitamín K2 je rozpustný v tucích, proto je nezbytný použít vhodný dietní tuk pro účinnou absorpci. Takže pokud vaše strava neobsahuje dostatečné množství tuku v potravě, vaše absorpce vitamínu K je ovlivněna.
Užíváte antibiotika, léky na snížení cholesterolu nebo aspirin? Tyto farmaka mohou ovlivnit nebo blokovat vstřebávání vitamínu K.
Existují další okolnosti, které by mohly zvýšit riziko nedostatku vitamínu K:
Jeden z nejlepších přírodních zdrojů vitaminu K2 pochází ze starobylé japonské potraviny Natto (90% formy MK-7 vitamínu K).
Vitamín K2 využívá zdroj fermentované cizrny pomocí zdravé bakterie bacillus subtilus, která slouží jako probiotikum.
Ale bez stabilní a čisté výrobní receptury vzorce vitamínu K2 se doplněk neobejde, aby splnil náročné výživové hodnoty.
Pamatujte že, vitamín K3 je syntetická varianta vitamínu, který se nedoporučuje pro lidskou spotřebu.
Vitamin K2 obsahuje několik menaquinonů, jako je například MK-4 nachází se v mase, a MK-7, MK-8, a MK-9 se nachází ve fermentovaných potravinářských výrobcích, jako jsou sýry a natto.
Proč užívat právě MK-7? Je to biologicky nejaktivnější forma vitamínu K a jeho další výhodou je, že zůstává v těle déle. Jeho poločas rozpadu je delší než u ostatních forem, což znamená, že pravidelné dávky zajistí požadovanou hladinu už za několik dní.
Vaše nejlepší sázka je na přírodní zdroj K2 a to je natto.
Pokud natto nejíte tak potravinový doplněk musí splňovat:
Jeden z nejlepších zdrojů vitaminu K2 pochází ze starobylé japonské potraviny Natto.
Vitamín K1 se nalézá v tmavě zelené zelenině. Nicméně koncentrace vitamínu K2 po požití špenátu je 10 krát nižší než při konzumaci natto.
Absorpce vitamínu K1 v zelené listové zelenině není moc efektivní, některé výzkumy hovoří o asi o 10-15% vstřebatelnosti.
Další potravinou bohatou na K2 je tvaroh a má nižší obsah tuku než sýry, proto je vhodnější.
Ve srovnání s natto, ale neobstojí, tam je více než 27 krát více vitaminu K2, než v tvarohu.
Upozornění:
Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Produkt nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék a není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu. Účelem informací zde uvedených není zvýšení spotřeby a výdeje produktů. Nevybízíme vás k nevhodnému, nestřídmému nebo neopodstatněnému užívání produktů. Vždy si pečlivě prostudujte příbalový leták, účinné látky a použítí produktů konzultujte s lékařem nebo lékárníkem.
This product is not sold individually. You must select at least 1 quantity for this product.
Dostupnost: Skladem Upozornění: poslední kus skladem!
Chlorella je fermentovaná ve sterilním prostředí ještě pro větší vstřebatelnost a využitelnost organismem....
Bioaktivní neoxidovaná forma koenzymu Q10 100 mg, 30 kapslí; balení na 1 měsíc. Unikátní technologie Licaps...
Bioaktivní neoxidovaná forma koenzymu Q10 100 mg, 90 kapslí; balení na 3 měsíce. Unikátní technologie Licaps...
Kril olej s pupalkou obsahuje EPA, DHA a pupalkový olej. Pupalkový olej má imunostimulační účinky a...
70 mld. CFU (denní dávka 1 kapsle), balení na 1 měsíc. Jsou zdrojem jedinečných probiotických kultur z vysoce...
Resveratrol obsahuje nejvýkonější antioxidační složky (potravinové a ovocné komplexy dochází k...