Menu
- Dle cíle
- Velkoobchod
- Doplňky stravy
- Vitamíny
- Proteiny
Gainery
- Potraviny
- Kosmetika
- Zdravá voda
Pokročilá filtrace
Náhradní součásti
Sleva na balíček
Zákaznická linka: +420 734 400 730
Nové
Datum dostupnosti: 2015-06-28
Slyšeli jste někdy rčení: „Všechna nemoc začíná ve střevech“?
To řekl starověký řecký lékař Hippokrates před téměř 2500 lety. Známý jako Otec medicíny, jeho učení je základem mnoha dobrých lékařských postupů moderní doby.
Tři hlavní jsou tyto:
Vaše přirozená produkce enzymů začíná klesat přibližně ve věku 20 let.
Ve věku 40 let klesá produkce enzymů ve vašem těle asi o 25 % ve srovnání s předchozími roky.
Když vám bude 70 let, můžete produkovat jen třetinu enzymů, které potřebujete pro optimální trávení.
Netěsné, poškozené střevo může způsobit zánět gastrointestinálního traktu.
To může vést k nedostatku enzymů. Když se vaše střevní výstelka podráždí nebo poškodí (jak se to stává u glyfosátu, hlavní příčiny podráždění a poškození), může to ovlivnit produkci enzymů ve vašem těle.
Když hledáte způsoby, jak zlepšit trávení, enzymy, hydrochlorid betainu a probiotika jsou skvělými možnostmi, které vám pomohou udržet zdravé kyselé prostředí ve vašem trávicím traktu:
Konzumace jablečného octa je dalším přirozeným způsobem, jak podpořit zdravé trávení. Užívá se s jídlem, například na salátu, pomáhá podporovat zdravou hladinu kyselin v žaludku a zlepšuje trávení.
ATP neboli adenosin-5'-trifosfát je přirozeným zdrojem energie vašeho těla. Je v každé buňce vašeho těla a hraje důležitou roli při ukládání a přenosu buněčné energie.
Možná už víte, jak je ATP „energetickou měnou“ vašich buněk. Věděli jste ale, že zásadní roli hraje i ve vašem trávení?
Tepelně neupravené, nezpracované potraviny obsahují ATP. Když jíte tyto syrové potraviny, ATP, které obsahují, působí jako katalyzátor v trávicím procesu.
Vaše střevo obsahuje enzymy zvané ATPázy. Když tyto enzymy najdou ATP, stráví ho, a to signalizuje tělu, aby zahájilo trávicí proces. ATP ovlivňuje sekreci žaludeční kyseliny a pepsinu a také žaludeční kontrakce.
Jídlo z tepelně neupravených, nezpracovaných potravin poskytuje ideální množství těchto signálních molekul ATP k zahájení trávicího procesu. Ale vařené nebo zpracované potraviny ne...
Velká část jídla, které lidé dnes jedí, je zpracovaná, takže přispívá jen malým nebo žádným ATP k zahájení trávení. Místo toho musí vaše tělo vynaložit vzácné zdroje na vytváření vlastního ATP, aby se tato signalizace objevila ve vašem trávicím traktu.
Vaše tělo přirozeně očekává tento extracelulární ATP od zdravé stravy.
Velikost dávky: 1 rostlinná kapsle Balení obsahuje 90 dávek. | Množství v 1 dávce | %RHP* |
Proteáza (full spectrum 4-7) | 70 000 HUT | ** |
Proteáza 3.0 | 25 SAPU | ** |
Celuláza I,II | 2 000 CU | ** |
Beta-Glukanaza | 20 BGU | ** |
Glukoamyláza | 20 AGU | ** |
Amyláza | 1835 DU | ** |
Diastáza | 2 500 DP | ** |
Lactáza | 950 ALU | ** |
Lipáza (I, II) | 2 385 FIP | ** |
Bromelain, Papain | 200 000 PU/ 13 000 GDU | ** |
Pektináza | 50 endo-PGU | ** |
Xynaláza | 600 XU | ** |
Alfa Galaktosidáza | 100 GaIU | ** |
Peptidáza | 25 DPPIV | ** |
Fytáza | 10 FTU | ** |
Hemiceluláza | 1 500 HCU | ** |
Invertáza | 250 SU | ** |
Adenosine Trifosfát (ATP) | 250 milion LCU | ** |
* % denní referenční hodnoty příjmu ** denní referenční hodnota příjmu není stanovena |
Ostatní ingredience: Kapsle (HPMC celulóza), Rýžové zrno, MCT tuky.
1 GDU/g = 15 PU/mg