Menu
- Dle cíle
- Velkoobchod
- Doplňky stravy
- Vitamíny
- Proteiny
Gainery
- Potraviny
- Kosmetika
- Zdravá voda
Pokročilá filtrace
Náhradní součásti
Sleva na balíček
Zákaznická linka: +420 734 400 730
Švestičky Umeboshi (fermentované) - peckovité plody stromu ume. Tento ovocný strom však ve skutečnosti je odrůdou meruňky. Při výrobě se nepoužívají žádná umělá barviva a jsou to právě listy Shiso, které barví švestičky na červeno.
Umeboshi se sklízejí na jaře. Ještě v den sklizně se nasolují a potom nechávají několik dní sušit na slunci. Jakmile jsou téměř usušené, naloží se do slaného nálevu, zatíží kameny a nechají kvasit.
Červená tekutina, která se při kvašení švestiček vylučuje, se nazývá ume-su, v češtině se ujal název umeocet (i když tento produkt nemá s octem fakticky nic společného).
Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu.
Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.
Ume švestky (72 %), mořská sůl, umeocet (ume švestičky, mořská sůl, Shiso), Shiso. (max. obsah soli 19,6 %).
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Štiplavá, slanokyselá chuť Umeboshi se skvěle hodí pro dochucení salátových dresinků a omáček. Lze konzumovat přímo, bez úpravy – nechte rozplynout v ústech nebo přidejte do jídla – vždy odstraňte pecku.
Země původu: Japonsko
MUSO se zaměřuje na výrobu a prodej tradičních japonských produktů jako je tradiční japonská sójová omáčka shoyu, tamari, miso či mořské řasy. V roce 1992 byl prezident firmy MUSO vyznamenán cenou "Heart in Business" za svůj přínos v oblasti biopotravin a zdravé výživy v Severní Americe.
Energetická hodnota 102 kJ / 24 kcal | |
---|---|
Tuky: | 0,6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,0 g |
Sacharidy: | 2,7 g |
z toho cukry: | 0,0 g |
Vláknina: | 3,6 g |
Bílkoviny: | 0,3 g |
Sůl: | 14,2 g |