Menu
Zákaznická linka: +420 776 867 640
Nové
Datum dostupnosti:
Čokoláda Michel Cluizel Grand Noir 99%, 70g. Nebojte se vysokého obsahu kakaové hmoty, pravá Bourbon vanilka, květy pomerančů a koření dodává čokoládě její jemnost a výjimečnou chuť.
Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:
Academy of Chocolate byla založena v Londýně v roce 2005. Kromě hodnocení kvality čokolád následovaného každoročním udílením cen je jejím hlavním cílem motivovat výrobce čokolády k trvale udržitelnému férovému obchodu.
Složení: kakaová hmota (kakao, čisté kakaové máslo), nerafinovaný třtinový cukr, pravá Bourbon vanilka, květy pomerančů, koření. Může obsahovat stopy oříšků, mléka a gluten.
Hmotnost a velikost: 70 g, 161×79×7 mm
Výjimečná kvalita surovin:
Michel Cluizel je vlastníkem patentu na ochrannou známku „Nobles Ingredients“ (neboli „urozené, vznešené suroviny“).
Používá výhradně pouze čisté kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, třtinový cukr místo cukru řepného, přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu, nepoužívá sójový lecitin ani umělá aromata a všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Skvělá, přirozená chuť - k dosažení tohoto cíle jsou kakaové boby fermentovány podle dovedně řízené techniky, v prostorách plantáže.
Poté je vše vyrobeno ve výrobě Cluizel: od pomalého procesu , který dokonale odhaluje všechny kakaové příchutě, jemné dekorace, které jsou často ručně vyráběné.
Výsledkem je řada chutí z jedinečných půd, zdůrazněných tradičními nebo inovativními recepty.
Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g:
Energie v kJ - 2546,73
Energie v kcal - 609,26
Tuky v g - 54,81
z toho nasycené tuky v g - 33,88
Sacharidy v g - 23,85 z toho cukry v g - 0,81
Bílkoviny v g - 11,86
Sůl v g - 0,02
Obsah kakaové sušiny - 99
Druh čokolády hořká
Bio ne
Hmotnost 70 g
Rodinná čokoládovna Michel Cluizel vyrábí čokoládu již od roku 1948. Nachází se v Normandii na severu Francie.
Historie čokoládovny Michel Cluizel se začala psát v okamžiku, kdy Michelovi rodiče March a Marcelle Cluizel rozšířili sortiment ve své cukrárně o čokoládu, kterou vyráběli ve své vlastní domácí kuchyni.
Později v roce 1947 se Michel stal učněm v cukrárně svých rodičů.
V současnosti má Manufacture Cluizel v Normandii okolo 200 zaměstnanců.
Čokoládovna zůstává v rodinných rukou a Michel se o její chod stará se svými čtyřmi dětmi.
This product is not sold individually. You must select at least 1 quantity for this product.
Dostupnost: Skladem Upozornění: poslední kus skladem!
Hořká čokoláda 75% Bonnat vyrobena pouze z kakaových bobů odrůdy Porcelana (velmi ceněná aromatická kakaová...
Kakaové boby (Theobroma cacao, původ Peru) jsou přirozeně bohaté na nutriční elementy a fytonutrienty. Po stránce antioxidantů...
Belgická 80% uganda výjimečně hořká, silná čokoláda 80% z vybraných kakaových plantáží s...
100% čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstované na Madagaskaru. Oceněna stříbrnou...
100% kakaový prášek - Francois Pralus „Cacao Poudre Plantation“ v plechové dóze - vysoce aromatické...