Menu
Zákaznická linka: +420 734 400 730
Vybrané kakaové boby pro vysoce kvalitní čokoládu
Belgická 80% uganda výjimečně hořká, silná čokoláda 80% z vybraných kakaových plantáží s garancí původu, kakao pochází z Ugandských kakaových bobů Nacional s nižší kyselostí a výraznou chutí. Vyrábí se...
Kakaové boby (Theobroma cacao, původ Peru) jsou přirozeně bohaté na nutriční elementy a fytonutrienty. Po stránce antioxidantů jde o jednu z nejbohatších potravin vůbec - obsahuje jich obrovské množství – více než červené víno, borůvky, Acai bobule, granátová jablka a Goji dohromady. Obohaťte vaši stravu o silný antioxidant.
Hořká čokoláda 75% Bonnat vyrobena pouze z kakaových bobů odrůdy Porcelana (velmi ceněná aromatická kakaová odrůda), z kolekce "Grand Crus d'Exception - Apotequil (Varieté Porcelana) nebo-li "čokoláda s výjimečným rodokmenem". Chuťově je jemná, na začátku s profilem...
Kakaové boby (Theobroma cacao, původ Peru) jsou přirozeně bohaté na nutriční elementy a fytonutrienty. Po stránce antioxidantů jde o jednu z nejbohatších potravin vůbec - obsahuje jich obrovské množství – více než červené víno, borůvky, Acai bobule, granátová jablka a Goji dohromady. Obohaťte vaši stravu o silný antioxidant.
100% čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstované na Madagaskaru. Oceněna stříbrnou medailí (2009) a bronzovou medailí (2014). Překvapivě jemná (nechte volně rozpouštět na jazyku) a aromatická se sladkými ovocnými tóny. Velmi...
100% kakaový prášek - Francois Pralus. Původ: AMERIKA, Dominikánská republika, odrůda: Trinitario
Grand Noir 85%, 70 g hořká čokoláda připravená z vybrané kombinace druhů kakaa z centrální Ameriky, Afriky a Jávy. Intenzivní a přitom jemná čokoláda, příjemně chuťově vyvážená s pravou Bourbon vanilkou. Čokoláda oceněná bronzovou a stříbrnou medailí (2011, 2016, Academy of Chocolate, Londýn).
99% čokoláda se silným čistě hořkým chuťovým nástupem. Konzistence je hladká, čokoláda má výrazný a dlouhý chuťový dozvuk a je jemně kořeněná. Bronzová medaile (Academy od Chocolate 2015). Koření a květy pomerančů dodávají čokoládě výjimečnou chuť. Nemusíte se bát "hořkosti" u tak vysokého obsahu kakaové hmoty.
Kakaové boby v drcené podobě (Theobroma cacao, původ Peru) jsou přirozeně bohaté na nutriční elementy a fytonutrienty. Po stránce antioxidantů jde o jednu z nejbohatších potravin vůbec - obsahuje jich obrovské množství – více než červené víno, borůvky, Acai bobule, granátová jablka a Goji dohromady. Obohaťte vaši stravu o silný antioxidant.
Je vyráběna ve Švýcarsku tradiční metodou dlouhého konšování, díky kterému plně vynikne zprvu skrytá bohatá chuť kakaa a čokoláda získá jemnou a hebkou konzistenci. Pro její výrobu bylo použito kakao z Bolívie a hnědý kokosový cukr získávaný ručně z nektaru kokosových květů.
Bio hořká čokoláda 92% s kokosovým cukrem. Součástí je panamské kakao, které dodává spolu s přírodním cukrek z květů kokosové plamy, lehce karamelovou chuť. Cukr z květů kokosové palmy má nižší glykemický index než běžný cukr.
Bio hořká čokoláda 99% s kokosovým cukrem. Součástí je panamské kakao, které dodává spolu s přírodním cukrek z květů kokosové plamy, lehce karamelovou chuť. Cukr z květů kokosové palmy má nižší glykemický index než běžný cukr.