Menu
- Dle cíle
- Velkoobchod
- Doplňky stravy
- Vitamíny
- Proteiny
Gainery
- Potraviny
- Kosmetika
- Zdravá voda
Pokročilá filtrace
Náhradní součásti
Sleva na balíček
Zákaznická linka: +420 734 400 730
Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze:
kakao a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků. Místo řepného cukru používá výhradně třtinový.
Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884. Nachází se v městečku Voiron ve Francii.
Rodinná čokoládovna z městečka Voiron ve Francii, založená již roku 1884. Známá je svou rozsáhlou řadou „single-origin“ čokolád a hořko-mléčnými čokoládami s extra vysokým obsahem kakaa.
Félix Bonnat založil podnik v městečku Voiron v jihovýchodní Francii. Od roku 1919 zásobuje čokoládou francouzské kolonie v Africe, Indočíně a Asii.
S provozem čokoládovny mu pomáhají synové Armand a Gaston. Roku 1956 přebírá firmu Raymond Bonnat, vnuk Félixe Bonnata.
Vystudoval School of Chocolatiers v Bazileji a se svou ženou Nicole a dvěmi ze svých čtyř dětí - Cécile a Stéphane - pokračuje v rodinné tradici.
V současnosti vede rodinnou čokoládovnu Stéphane Bonnat (na obrázku) - pravnuk jejího zakladatele Félixe. Rodinná firma má okolo 30ti zaměstnanců.
Hmotnost a velikost: 100 g, 153×75×10 mm
Složení: kakaové boby a kakaové máslo (min 75 %), cukr.
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
---|---|
Energie v kJ | 2501 |
Energie v kcal | 603 |
Tuky v g | 46 |
z toho nasycené tuky v g | 29,65 |
Sacharidy v g | 42,6 |
z toho cukry v g | 25,9 |
Bílkoviny v g | 8,8 |
Sůl v g | 0,01 |