Menu
- Dle cíle
- Velkoobchod
- Doplňky stravy
- Vitamíny
- Proteiny
Gainery
- Potraviny
- Kosmetika
- Zdravá voda
Pokročilá filtrace
Náhradní součásti
Sleva na balíček
Zákaznická linka: +420 734 400 730
Nové
Datum dostupnosti:
Když si vychutnáváte toro v sushi baru, těšíte se stejného řezu, který je pro tento produkt konzervován.
Ventresca je zcela odlišný od tradičního konzervovaného tuňáka, s chutí, která je jemná a máslová spíše než rybí, a texturou, která je měkká a krémová.
Tuňák bonito se vyskytuje především v Kantabrijském moři na severu Španělska.
Vhodná příprava super kousku tuňáka.
Tuňák této kvality není určen pro míchání s majonézou na sendviči. Místo toho by měl být podáván se saláty nebo jako tapas, aby jeho jedinečná chuť mohla opravdu vyniknout a vy si ji mohli vychutnat.
Řemeslný přístup ke zpracování.
Bonito del Norte je nejoceňovanější druh tuňáka. Ty nejvybranější kousky mladého tuňáka bílého se ručně očistí a nakrájí.
Následně se dle tradičního řemeslného postupu lehce nasolí a naloží do extra panenského olivového oleje. Vznikne tak exkluzivní lahůdka, ve které vynikne čistá chuť toho nejlepšího masa.
Nejlépe si ji vychutnáte jako předkrm s trochou salátu nebo pečivem, případně ke sklenici kvalitního španělského vína.
La Brújula je jedna z nejprestižnějších španělských firem zpracovávající mořské plody, a to především díky nejnovějším technologiím, kvalitním surovinám a tradičním recepturám.
La Brújula vybírá pouze nejkvalitnější suroviny z galicijských zálivů a Kantabrijského moře. Nepoužívají konzervační látky, barviva nebo bělidla a dodržují přísné kontroly kvality během celého výrobního procesu.
Složení:
Velikost balení: 115g
Země původu: Galicie, Španělsko
Nutriční hodnoty:
Energie 1246 kJ, 310 kcal
Tuky - 24,5 g
z toho nasycené tuky - 4,2 g
Sacharidy - 0 g
z toho cukry - 0 g
Bílkoviny - 22,3 g
Sůl - 1,3 g