Your browser does not support JavaScript or You have disabled it. Most of the features will not work so please enable JavaScript!

Bio přepuštěné máslo 720 ml

529,00 Kč

Toto ghí je vyráběno z českého mléka. Přepuštěné máslo neboli ghí se tradičně používá nejen v Indii, ale i v Evropě. Přepuštěné máslo má oproti klasickému máslu vyšší teplotu přepalování (cca 250 °C, vyšší než sádlo) a je tak vhodné i na smažení.

Dostupnost: Skladem

  • O produktu

  • Nejčaštější dotazy

  • Detailní informace, složení

Doporučujeme

Toto ghí je vyráběno z českého mléka. Přepuštěné máslo neboli ghí se tradičně používá nejen v Indii, ale i v Evropě. Jeho velkou výhodou je o hodně delší trvanlivost oproti máslu a naši předkové tak řešili přebytky mléka.

Přepuštěné máslo má oproti klasickému máslu vyšší teplotu přepalování (cca 250 °C, vyšší než sádlo) a je tak vhodné i na smažení.

Vyrábí se pomalým a šetrným vařením másla, během kterého se z másla vypařuje voda a na povrchu se usazují vysrážené bílkoviny, které se odebírají. D

Ghí obsahuje pouze stopová množství laktózy a mléčných bílkovin a je obvykle dobře snášeno lidmi, kteří nemohou konzumovat mléko.

Dostupnost: Skladem

Přepuštěné máslo má oproti klasickému máslu vyšší teplotu přepalování (cca 250 °C, vyšší než sádlo) a je tak vhodné i na smažení.

OBJEM: 720 ml

ZEMĚ PŮVODU: Česká republika

POUŽITÍ: Ghí používáme místo másla na vaření, pečení i smažení, na kaše, do dezertů, těst atd.

SLOŽENÍ: bio bezvodý mléčný tuk

UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Přepuštěné máslo obsahuje stopy laktózy a mléčné bílkoviny.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota2663 kJ / 645 kcal
Tuky99,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny65,7 g
Sacharidy<0,1 g
z toho cukry<0,1 g
Vláknina0 g
Bílkoviny<0,1 g
Sůl<0,1 g

NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Přepuštěné máslo. Skladujte v temnu při teplotě do 20 °C.

EU_Organic_Logo

CZ-BIO-003

Zemědělská produkce EU

5 Ostatních výrobků ve stejné kategorii: