Menu
- Velkoobchod
- Doplňky stravy
- Vitamíny
- Proteiny
Gainery
- Potraviny
- Kosmetika
Hydratace
Proti hmyzu
Zdravé opalování
- Zdravá voda
Základní filtrace
Třífázová filtrace
Náhradní součásti
Zákaznická linka: +420 734 400 730
Nové
Datum dostupnosti: 2015-06-28
100 % bio kokosová mouka
100 g: | |
Energie | 1470 kJ / 354 kcal |
Tuk | 12,6 g |
- z toho nasycený | 11,9 g |
Sacharidy | 22,0 g |
- z toho cukry | 19,7 g |
Vláknina | 41,4 g |
Protein | 17,8 g |
Sůl | 0,15 g |
Surová kokosová mouka se získává z čerstvého kokosového masa bio ořechů, které se zpracovávají na Filipínách do 72 hodin od sklizně.
Kokosová dužina je jemně vysušena při nízkých teplotách, poté odolejována a nakonec jemně mletá.
Žádné přísady, žádné syntetické látky nic jiného než čistá surovina.
Hotová mouka obsahuje až 40% vlákniny, zhruba 20% bílkovin bez lepku a 12% kokosového oleje, což je kombinace obzvláště atraktivní pro ty, kteří si potrpí na hodnotnu výživu.
Přirozeně sladká chuť přidá pokrmům při kombinaci velmi specifickou chuť. Kromě toho kokosová mouka neobsahuje kyselinu fytovou.
Kyselina fytová pohlcuje minerály, jako je zinek. Mouka obsahuje přirozeně mnoho minerálů, jako je zinek, draslík a hořčík, aniž by obsahovala kyselinu fytovou. To znamená, že přirozený obsah minerálů v kokosové mouce je pro tělo plně dostupný.
Co bych uvedl jako velké plus této značky je unikátní prostředí pro pěstování; tedy nejedná se o klasický plantážový přístup k produkci.
Tyto faktory výrazně ovlivňují každou šarži a mají silný pozitivní vliv na zastoupen vitamínů a minerálů.
Za účelem stanovení nových standardů kvality pro bezpečnost spotřebitelů, německo-filipínská firma Dr. Goerg zavedla nové průkopnické postupy udržitelnosti pěstování a zpracování kokosových produktů.
Spouštěcím faktorem byla neuspokojivá skutečnost, že ekologické certifikace jednotlivých zemědělských sdružení či jejich minimálních požadavků, samo o sobě není zárukou prvotřídní kvality kokosových produktů.
Vzhledem k tomu, že organické mléko není nutně čerstvé mléko a stejně jako běžné mléko může být zahříváno na více než 135 ° C, existují také obrovské rozdíly ve zpracování kokosových ořechů.
Stejně jako u ovoce, zeleniny, kávy nebo vína existují požadavky na klimatické a půdní podmínky pěstování kokosových dřevin.
To má významný vliv na mastné kyseliny v produktu a na složení živin.
Podpora malým farmářům v rámci zásad Fair Trade. Respektování tradic a sociálních struktur, kultivace a řízení v souladu s přírodou jsou také pevnými zásadami podnikové kultury Dr. Goerg.
Pro zachování maximální biologické hodnoty dochází ke zpracování v rámci 72 hodin. Cílem je též šetrná extrakce, protože konvenční těžba kokosového oleje je ve většině případů zdlouhavý a životní prostředí zatěžující proces.
Kokosové ořechy tedy nejsou skladovány na hromadách týdny po sklizni, nedochází k žádnému mletí a sušení při vysoké teplotě.
Upozornění:
Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Produkt nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék a není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu. Účelem informací zde uvedených není zvýšení spotřeby a výdeje produktů. Nevybízíme vás k nevhodnému, nestřídmému nebo neopodstatněnému užívání produktů. Vždy si pečlivě prostudujte příbalový leták, účinné látky a použítí produktů konzultujte s lékařem nebo lékárníkem.