Menu
- Velkoobchod
- Doplňky stravy
- Vitamíny
- Proteiny
Gainery
- Potraviny
- Kosmetika
Hydratace
Proti hmyzu
Zdravé opalování
- Zdravá voda
Základní filtrace
Třífázová filtrace
Náhradní součásti
Zákaznická linka: +420 734 400 730
Vedle základních čtyř chutí (sladká, hořká, slaná, kyselá), je ještě chuť pátá – umami. Označuje se jako „lahodná“, „chuť zralosti“ a zvýrazňuje chuť pokrmu.
Rozdíl mezi shoyu a tamari:
Shoyu a tamari jsou víceméně zaměnitelné s tím, že tamari si lépe udrží chuť a aroma při tepelné úpravě. Shoyu se naopak doporučuje používat k finálnímu dochucení hotového pokrmu. Není to ale žádné železné pravidlo.
SÓJOVÉ BOBY* 45,5 %, voda, mořská sůl 11,8 %, destilované Sake* (voda, rýže*,sůl, Aspergillus oryzae), fermentační činidlo (Aspergillus oryzae). Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Obsahuje BIO sójové boby, proto je dražší než obyčejná sójová omáčka.
Energetická hodnota 354 kJ / 83 kcal | |
---|---|
Tuky: | 0,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,0 g |
Sacharidy: | 6,5 g |
z toho cukry: | 0,5 g |
Bílkoviny: | 14,0 g |
Sůl: | 13,14 g |