Pouze osvědčený a kvalitní sortiment
Doprava nad 4 000 Kč bez DPH zdarma
Poradenství k produktům pro zákazníky

Himalájská růžová sůl jemná 500g

179,00 Kč

Dostupnost: Skladem

Himalájská růžová sůl, jemná, 500 g, zcela v přírodní původní formě s obsahem důležitých 84 stopových prvků (v koloidní formě). Jedná se o nejčistší sůl na zemi a je naprosto nekontaminovaná žádnými toxiny nebo znečišťujícími látkami.

Doporučujeme
Produkt, se kterým
máme výbornou
osobní zkušenost

Více informací

Himalájská sůl je více než 250 miliónů let stará...

Jedná se o nejčistší sůl na zemi a je naprosto nekontaminovaná žádnými toxiny nebo znečišťujícími látkami.

Himalájská růžová sůl jemnáTato sůl z Himalájí je známá jako "bílé zlato". Spolu s čistou pramenitou vodou nabízí všechny přírodní prvky, přesně totožné s prvky v těle.

Obsahuje všechny nalezené prvky v těle tedy 84 prvků.

Proslulý Frezenius ústav v Evropě analyzoval himálajskou sůl a dokázal, že má úžasnou řadu důležitých stopových minerálů a prvků, včetně draslíku, vápníku a hořčíku, které pomáhají podporovat zdravou rovnováhu tím, že udržují rovnováhu tekutin v těle a doplňují elektrolyty (ztrácíte při nadměrném pocení).

Proč používat himalájskou sůl?

Běžná stolní sůl obsahuje ve skutečnosti 97,5% chloridu sodného a 2,5% chemických látek - proti spékavé, proti vlhkosti a uměle přidávaný jód. Suší se při teplotě nad 1200 stupňů Celsia a nadměrné teplo mění přirozenou chemickou strukturu soli.

Himalájskou sůl tvoří řada prvků v nichž každá molekula je propojena. Propojenost umožňuje 84 stopovým prvkům přítomných v soli, aby byly v souladu s ostatními a podpořili zdravou rovnováhu. Pokud jde o sílu přírodní soli, nic se nevyrovná himalájské soli.

  • nejvyšší stupeň přírodní soli (mořská sůl už díky znečištěným oceánům není to co bývala)
  • dokonalá krystalická struktura
  • těží se ručně a je ručně zpracovávána
  • je imuní vůči elektromagnetickým polím
  • neobsahuje žádné škodlivé látky pro životní prostředí
  • nemá omezenou životnost a není třeba oxid křemičitý, aby se zabránilo shlukování
 

Jedinečná struktura soli také ukládá vibrační energie - všechny vlastní minerály krystalu soli a stopové prvky jsou k dispozici v koloidní formě - snadno vstřebatelné.

Přírodní himalájská sůl tak nepřispívá k vysokému krevnímu tlaku (u žádné soli není vhodná nadměrná konzumace).

Proč není vhodná typicky zpracovaná kuchyňská sůl?

Po chemickém čištění soli zbude čistý chlorid sodný (anorganická sloučenina) - v chemické formě soli, kterou tělo indikuje jako něco cizího. Krystalky soli jsou zcela izolovány od sebe navzájem. K dalšímu metabolizování krystalků soli je třeba pro tělo obětovat obrovské množství energie.

Anorganický chlorid sodný může zapříčinit problém s ideální rovnováhou tekutin v těle a zatěžovat vylučování.

Když se vaše tělo snaží izolovat přebytek soli obvykle musí molekuly vody obklopující chlorid sodný rozdělit do sodíkových a chloridových iontů, aby došlo k neutralizaci nepřirozeného chloridu sodného - vytahuje se voda z buněk - to má za následek porušenou rovnováhu tekutin v buňkách.

Na každý gram chloridu sodného, kterého se nemůže vaše tělo zbavit, používá 23 krát větší množství buněčné vody k neutralizaci soli.

Používání běžné kuchyňské soli způsobuje nadbytek tekutin v tělní tkáni, což může přispět k:

  • nevzhledné celulitidě
  • revmatismu, artritidě a dně
  • ledvinovým a žlučníkovým kamenům

Průměrný člověk spotřebuje 4000 až 6000 mg chloridu sodného každý den, a těžcí uživatelé mohou spolknout i 10.000 mg za den, je jasné, že je to vážný a všudypřítomný problém.

Rozdíl v kvalitě himalájské soli

Běžná kuchyňská sůl obsahuje rizikové složky jako např. potenciálně toxický jód, konzervační látky, uhličitan vápenatý, uhličitan hořečnatý, hydroxid hlinitý a další.

Mnoho lidí věří, že mořská sůl je zdravá alternativa kuchyňské soli, ale toto už není zcela pravda. Oceány jsou využívány jako smetiště pro škodlivé toxické jedy, jako je rtuť, PCB a dioxiny. Zprávy o úniku ropy znečišťující moře jsou stále častější. Přibližně 89% všech výrobců mořské soli produkt rafinuje, tedy zasahuje do přirozeného složení soli.

Sůl

Pokud se podíváte do mikroskopu na mořskou sůl (na obrázku nahoře), měli byste vidět, že má nepravidelné a izolované krystalické struktury odpojeny od přírodních prvků, které je obklopují. Tak mnoho životně důležitých minerálů, které může obsahovat, nemusí být správně absorbováno v těle.

Na obrázku níže není krystalická struktura krystalků soli izolována od 84 přirozených minerálních látek, ale je k nim připojena v harmonickém stavu. To znamená, že obsah energie ve formě minerálních látek může být snadno metabolizován v těle. Použití himalájské soli má zásadní energetický efekt. Vaše tělo dostane dostatek s minimálními ztrátami energie.

Sůl

 

Zpět na stránku s produkty

Upozornění:
Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Produkt nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék a není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu. Účelem informací zde uvedených není zvýšení spotřeby a výdeje produktů. Nevybízíme vás k nevhodnému, nestřídmému nebo neopodstatněnému užívání produktů. Vždy si pečlivě prostudujte příbalový leták, účinné látky a použítí produktů konzultujte s lékařem nebo lékárníkem.

 

Dostupnost: Skladem

6 Ostatních výrobků ve stejné kategorii: