Jáhly 500 g BIO

39,00 Kč

Jáhly z BIO produkce, vznikají z prosa odstraněním semenné slupky z obilky. Jáhly jsou bohatým zdrojem zejména sacharidů, ale i bílkovin a tuků. Tuků obsahují více než ostatní obiloviny (s výjimkou ovsa), velký podíl z nich tvoří nenasycené mastné kyseliny. Z vitaminů jsou nejvíce zastoupeny vitamíny B1, B2 a PP. Obsahují také vápník, železo, hořčík a kyselinu křemičitou.

Dostupnost: Skladem

  • O produktu

  • Nejčaštější dotazy

  • Detailní informace

Doporučujeme

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 1 493 kJ / 357 kcal
Tuky:3,9 g
z toho nasycené mastné kyseliny:0,09 g
Sacharidy:69,0 g
z toho cukry:1,6 g
Vláknina:3,9 g
Bílkoviny:11,0 g
Sůl:0,01 g

Jáhly vznikají z prosa odstraněním semenné slupky z obilky.

  • kaše, rizota, knedlíky, polévky

Dostupnost: Skladem

Připravujeme...

Připravujeme...

1 Ostatních výrobků ve stejné kategorii: