Pouze osvědčený a kvalitní sortiment
Doprava nad 5 000 Kč bez DPH zdarma
Poradenství k produktům pro zákazníky

Čokoláda Bonnat Apotequil Porcelana 75%

279,00 Kč

Dostupnost: Skladem

Hořká čokoláda 75% Bonnat vyrobena pouze z kakaových bobů odrůdy Porcelana (velmi ceněná aromatická kakaová odrůda), z kolekce "Grand Crus d'Exception - Apotequil (Varieté Porcelana) nebo-li "čokoláda s výjimečným rodokmenem". Chuťově je jemná, na začátku s profilem levandule, s nádechem svěží, sladko-kyselo-šťavnaté chuti.

Doporučujeme
Produkt, se kterým
máme výbornou
osobní zkušenost

Více informací

Složení: kakao, kakaové máslo, třtinový cukr.

Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze:Kakaové boby
kakao a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků. Místo řepného cukru používá výhradně třtinový.

Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.sklizen bobu

Hmotnost a velikost: 100 g, 153×75×10 mm

Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884. Nachází se v městečku Voiron ve Francii.

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g:

Energie - 2501 kJ
Energie - 603 kcal
Tuky - 46 g (z toho nasycené tuky - 29,65 g)
Sacharidy - 42,6 g (z toho cukry - 25,9 g)
Bílkoviny - 8,8 g
Sůl - 0,01 g
Obsah kakaové sušiny 75
Původ bobů - Peru
Odrůda bobů - Porcelana
Druh čokolády - hořká
Hmotnost - 100 g

Rodinná čokoládovna z městečka Voiron ve Francii, založená již roku 1884. Známá je svou rozsáhlou řadou „single-origin“ čokolád a hořko-mléčnými čokoládami s extra vysokým obsahem kakaa.Bonnat logo

Stéphane BonnatFélix Bonnat založil podnik v městečku Voiron v jihovýchodní Francii. Od roku 1919 zásobuje čokoládou francouzské kolonie v Africe, Indočíně a Asii.

S provozem čokoládovny mu pomáhají synové Armand a Gaston. Roku 1956 přebírá firmu Raymond Bonnat, vnuk Félixe Bonnata.

Vystudoval School of Chocolatiers v Bazileji a se svou ženou Nicole a dvěmi ze svých čtyř dětí - Cécile a Stéphane - pokračuje v rodinné tradici.

V současnosti vede rodinnou čokoládovnu Stéphane Bonnat (na obrázku) - pravnuk jejího zakladatele Félixe. Rodinná firma má okolo 30ti zaměstnanců.

Dostupnost: Skladem

5 Ostatních výrobků ve stejné kategorii: